Pütürge Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuzun misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır. Değerlerimiz Kalite Güvenilirlik Orijinallik İlgi, sevgi ve saygı Erdemlilik Öğrenmeyi öğrenmek Huzur ve güven ortamı Bağlılık İlkelerimiz Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. Korku ve otorite yerine sevgiye ve demokratik katılıma önem veren bir eğitim anlayışı için çalışırız. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz.Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.

Başarılar: 2017 YGS3-YGS4 İlçe birinci ve ikinciliği

Isınma: KATI YAKIT(KALORİFER)
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2016´da ÇPAL Bünyesinde olduğu için Taban:168, Tavan:410